Datamobiliteit.

Blijf ‘in control’.

In een dynamisch datalandschap is het behouden van controle cruciaal. Data zijn namelijk alleen waardevol als ze zich op het juiste moment op de juiste plek bevinden. TD SYNNEX geeft met zijn mix van oplossingen data de vereiste mobiliteit zonder dat jouw klant de controle verliest.

Ons portfolio voor datamobiliteit bestaat onder andere uit fysieke oplossingen. Zo bieden vendoren als Cisco, HPE, Dell EMC en Brocade (OEM) netwerkgerelateerde producten aan. Daarnaast leveren we migratiesoftware en de applicatiesoftware van Datadobi, RoboCop en VMware. Met de software van bijvoorbeeld NetApp zorg je ervoor dat data altijd en overal beschikbaar zijn.

Lees hier alles over datamobiliteit en datamigratie.

punctuation

‘Mobiliteit biedt de flexibiliteit om jouw bedrijf – en data – soepel te laten bewegen en managen.’

Datasecurity.

Adequate beveiliging tegen verlies, diefstal en misbruik.

Zonder hoogwaardige oplossingen voor datasecurity is de veiligheid een ‘black box’. Waar zijn die kostbare data opgeslagen? Wie heeft toegang? Staan de data onder permanente monitoring en krijgt de klant realtime alerts bij afwijkende gebeurtenissen?

TD SYNNEX biedt een uitgebreid portfolio die de data van jouw klant beschermen en de continuïteit bewaken. Bijvoorbeeld voor back-up en disaster recovery, zodat jouw klant na een incident snel weer ‘in business’ is. Maar ook voor het bewaken van de data-integriteit met oplossingen die beschermen tegen ransomware, of wijzigingen door derden blootleggen.

We bieden oplossingen voor datasecurity van onder andere Cisco, Cohesity, Datadobi, Dell EMC, HPE, IBM, Microsoft, Oracle, ProLion, Sophos, Trend Micro, Veritas en Veeam.

Kijk hier voor het volledige overzicht van al onze securityvendoren

punctuation

‘Datasecurity is meer dan het toepassen van een of meer maatregelen. En geen enkele maatregel biedt adequate bescherming.’

Datamanagement.

Grip op het complexe datalandschap.

Het datalandschap van jouw klant is vaak complex. Met tools voor datamanagement maak je die complexiteit beheersbaar. Bijvoorbeeld door bij een migratie te voorzien in een soepel datatransport tussen cloudomgevingen. Of door tools die het beheer van de data-infrastructuur en de storage-omgeving overzichtelijk maken.

TD SYNNEX biedt een uitgebreid portfolio tools voor datamanagement waarmee je bovendien allerlei processen automatiseert. Daarmee bespaart jouw klant veel tijd en geld. Wij bieden datamanagement-oplossingen van vendoren als Dell EMC, Cohesity, HPE, NetApp en Lenovo.

punctuation

‘Datamanagement is een cruciaal onderdeel voor het leveren van analytische informatie om de besluitvorming te bevorderen.’

Datastorage.

Data altijd beschikbaar.

Data zorgen voor inzicht. Zoals in de bedrijfsvoering, of in het gedrag van klanten. Soms vormen ze zelfs de fundering van een businessmodel. Opslag en back-up van data zijn hierdoor harder nodig dan ooit. Dit moet uiteraard op een veilige manier gebeuren. Met respect voor wetten en regels. Wij leveren daarvoor de beste clouddiensten.

De geavanceerde clouddiensten die wij leveren, komen onder meer van Acronis, AWS, Cohesity, Dell EMC, HPE, IBM, Microsoft, NetApp, Oracle, Veeam en Lenovo. Hiermee bescherm je de data van jouw klanten.

Kijk hier voor het volledige overzicht van al onze cloudvendoren.

punctuation

‘De opslag van gegevens is in de afgelopen 10 jaar meer gewijzigd dan in de voorafgaande 25 jaar. In de komende 10 jaar zal het verandertempo nόg hoger liggen.’

Data-infrastructuur.

Haal het uiterste uit data.

Wat we onder data-infrastructuur verstaan? Hiervoor maken we regelmatig de vergelijking met een wegennet. Om van A naar B te komen, hebben we meer nodig dan alleen de weg. Denk aan assets (zoals een auto), verkeersregels en hulpdiensten die opstoppingen voorkomen.

Hetzelfde geldt voor de data-infrastructuur (het wegennet). Als we belangrijke informatie uit data willen halen, hebben we meer nodig dan alleen distributie. Deze hele infrastructuur moet vervolgens dusdanig goed in elkaar zitten, dat organisaties maximaal gebruik kunnen maken van hun data.

Daarom helpen we jou. Van storagemedia, dataservers, besturingssystemen en applicaties tot bestandssystemen, netwerken en data-integratie. Zo bieden vendoren als Cisco, HPE, Dell EMC, Lenovo en Brocade (OEM) bijvoorbeeld routers, ethernetswitches en SAN-switches.

Lees meer over data-infrastructuur.

 

punctuation

‘Een betrouwbare data-infrastructuur is zo ontworpen dat het gebruik en de waarde van data worden gemaximaliseerd.’

Datamigratie.

Zonder risico's naar een nieuw systeem.

Het migreren van data is best een uitdaging. Het gaat immers al snel om miljoenen documenten. Je loopt tegen vragen aan zoals:

Kan de infrastructuur de piekbelasting aan tijdens een migratie?
Welke aanpak moet ik hanteren om de data over te zetten?
Hoe voorkom ik dataverlies of -corruptie en hoe ga ik om met privacygevoelige data?
Het mag duidelijk zijn dat datamigratie een risicovolle onderneming kan zijn. Je kunt zich immers geen problemen veroorloven. Elk gegevensverlies of -corruptie kan leiden tot grote schade bij jouw klanten.

TD SYNNEX ondersteunt je in het gehele proces: van het opzetten van een strategie tot de daadwerkelijke datamigratie. Uiteraard geven we daarbij gericht advies over de juiste oplossingen die het best passen bij jouw organisatie. Lees meer over datamigratie en datamobiliteit.

punctuation

‘Strategische planning en validatie zijn de sleutel tot een effectieve datamigratie.’

Datascience.

Maak van big data de nieuwe olie.

Voor jou als partner is het erg aantrekkelijk te investeren in datascience. Maar dit is geen eenvoudig vakgebied. Het specialisme staat nog in de kinderschoenen. Daarom helpen we jouw team met het ontwikkelen van strategieën en het uitvoeren hiervan.

Ook helpen we je bij het verwerken van grote hoeveelheden data uit verschillende (on)gestructureerde bronnen. En bij het omzetten van deze data naar bruikbare informatie, zodat jouw klanten beter en sneller beslissingen kunnen nemen. Met onze kennis en ons portfolio zorgen we voor een toekomstbestendige discipline voor jouw eigen bedrijf.

punctuation

‘Datascience geeft ook antwoord op open vragen als ‘welke’ en ‘hoe’ gebeurtenissen plaatsvinden. Dat is van onschatbare waarde.’

INTERESSE IN EEN SAMEN­WERKING?

Word dan partner.

Laten we samen bouwen aan iets moois. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • * Dit veld is verplicht.

  • Wij verwerken uw gegevens conform onze privacyverklaring.