Dell Technologies als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

Dell Technologies voert een uitgebreid portfolio van datamanagementoplossingen. Gartner bestempelt de leverancier dan ook als ‘Leader’ op het gebied van storage en services. Het portfolio is sluitend: Dell kan met de brede range aan oplossingen invulling geven aan vrijwel elke klantwens op het gebied van datamanagement. De oplossingen voor dataprotectie, disaster recovery, data-encryptie en toegangsbeheer zijn bovendien van het hoogste niveau.

De populariteit van Dell Technologies.

Dit zijn de redenen.

Data zijn voor steeds meer organisaties de belangrijkste ‘asset’. Ze zijn de motor achter digitale transformatie en nieuwe businessmodellen. Het is voor jouw klant dan ook belangrijk dat die data altijd beschikbaar zijn, en dat de integriteit van die data zo goed mogelijk kan worden gegarandeerd. Dell Technologies biedt voor zowel het mkb als de enterprise-sector hoogwaardige databeveiligings- en dataprotectie-oplossingen.

De datamanagementoplossingen van Dell Technologies zijn ‘software defined’ en daardoor gemakkelijk en flexibel beheersbaar. De oplossingen zijn geschikt voor zowel homogene als heterogene dataopslagomgevingen en voor alle typen cloud.

De oplossingen van Dell Technologies.

Dit zijn de belangrijkste bouwstenen.

Dell PowerProtect DD

Met de Dell PowerProtect DD-appliances bouw je een krachtige opslagomgeving voor de back-up. Voorzieningen als datadeduplicatie en compressietechnologie reduceren de omvang van de back-up tot wel een factor 60.

Dell Integrated Data Protection Appliance

Een alternatief is het gebruik van een turnkey-oplossing: Dell Integrated Data Protection Appliance. Deze oplossing combineert krachtige opslagomgeving inclusief alle functies van de PowerProtect DD-appliances met de Dell-back-upsoftware in een enkele, gebruiksvriendelijke appliance.

Dell PowerStore

Dell PowerStore is de infrastructuur voor de opslag en verwerking van gestructureerde data. De oplossing is verkrijgbaar met NMVe-gebaseerde flashdrives of Storage Class Memory (SCM)-opslaggeheugen. Onderscheidende kenmerken zijn de volledige containerized architectuur, waardoor toekomstige functionaliteiten gemakkelijk toegevoegd kunnen worden. Bovendien heeft Dell PowerStore naast scale-up ook scale-outmogelijkheden, waarbij de verwerkingskracht eenvoudig meegroeit met de opslagcapaciteit.

.

Dell PowerScale

Voor de opslag van unstructured data staan de Dell PowerScale-appliances hun mannetje. Deze software-defined opslagoplossing kent onder andere ondersteuning voor toegang via meerdere protocollen (multi-protocol access).

CloudIQ

CloudIQ is een geavanceerde monitoringoplossing waarmee IT-beheerders problemen voor zijn voor ze zich voordoen. Zo waarschuwt CloudIQ bij plotselinge veranderingen in bijvoorbeeld gebruikte opslagcapaciteit. CloudIQ is geschikt in combinatie met alle Dell-storageomgevingen.

DataIQ

DataIQ is een krachtige analyticsoplossing voor het zoeken naar correlaties en andere verbanden in grote hoeveelheden ongestructureerde data. DataIQ wordt gebruikt in combinatie met de oplossingen voor ongestructureerde data.

Live Optics

Je wilt natuurlijk een oplossing die past bij de huidige workloads en wensen en eisen van jouw klant. TD SYNNEX gebruikt de software van Live Optics voor het analyseren van de omgeving. Op basis van de resultaten optimaliseren we samen met jou de juiste oplossing van de juiste omvang. Zo weet je zeker dat je precies aan de behoeften van jouw klant tegemoetkomt.

Future Proof Loyalty Program

Uiteraard wil je dat jouw klanten 100% tevreden zijn over hun Dell-oplossing. Het Future Proof Loyalty Program garandeert dit, gedurende de volledige lifecycle. Voldoet een oplossing niet helemaal aan de verwachtingen? Dan maakt Dell onder bepaalde voorwaarden kosteloze aanpassingen.

PowerProtect Cyber Recovery Solution

Dell biedt met de PowerProtect Cyber Recovery solution de geïsoleerde omgeving waar data-backups buiten de productieomgeving worden gehouden. Deze Cyber Recovery Vault biedt meerdere lagen van beveiliging, verplaatst bedrijfskritische data weg van waar de aanval plaats vindt en is alleen toegankelijk met aparte securitymaatregelen voor toegang, waaronder multi-factor authenticatie.

De doelgroep van Dell Technologies.

Datamanagementoplossingen voor iedereen.

De datamangementoplossingen van Dell Technologies voelen zich thuis in een brede reeks infrastructuren en datacenters. Ze kunnen overweg met dataprotectie omgevingen gebaseerd op NAS, ROBO, tape of hardwaresnapshots en bieden support voor de meest complexe applicatie- en data-infrastructuren. Er is volledige ondersteuning voor de private, public, hybride en multicloud. Dat maakt de oplossingen geschikt voor een brede doelgroep.