HPE als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

Hewlett Packard Enterprise ontstond in 2015 toen The Hewlett-Packard Company (HP) zich opsplitste in twee bedrijven: HP Inc. voor de consumentenmarkt en HPE voor de zakelijke markt. De databeheeroplossingen van de leverancier worden alom geprezen. Zo bestempelt Gartner HPE als ‘Leader’ in de Magic Quadrants voor de categorieën Primary Storage, Solid State Arrays en General Purpose Disk Arrays. CRN beloonde het portfolio in 2019 met vijf awards en prees de kracht van de AI-gebaseerde software HPE InfoSight.

De populariteit van HPE.

Dit zijn de redenen.

HPE is een leverancier met een ijzersterke reputatie. Veel organisaties kiezen voor HPE vanwege het vertrouwen dat het merk uitstraalt en de kwalitatieve producten die HPE levert. Dat vertrouwen is terecht: de oplossingen behoren tot de beste in hun soort. Het innovatieve en intelligente dataplatform van HPE is daar een goed voorbeeld van. Het levert baanbrekende resultaten op en ontgrendelt verborgen inzichten.

De voordelen van HPE.

Dit zijn de belangrijkste.

Absoluut robuust.
Het dataplatform van HPE is ontworpen voor een beschikbaarheid van 99,9999 procent met de snelheid van all-flash.

Efficiënt schaalbaar.
Met de oplossingen van HPE zijn compute en opslag in een hybride cloud onafhankelijk van elkaar schaalbaar.

Eenvoudig gebruik.
HPE Nimble Storage dHCI is binnen 15 minuten te installeren en in gebruik te nemen.

Geautomatiseerd beheer.
De beheertool HPE InfoSight – die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie – voorspelt en voorkomt problemen en beperkt downtime tot een minimum.

Breed portfolio.
HPE biedt een breed datamanagementportfolio met oplossingen die zijn ontwikkeld voor een naadloze onderlinge samenwerking.

De doelgroep van HPE.

Datadiensten voor iedereen.

Het portfolio van HPE omvat oplossingen voor zowel het mkb als corporate organisaties. Bovendien passen de oplossingen in een brede reeks aan IT-infrastructuren, waaronder on-premises infrastructuren, hybride cloudomgevingen en multicloudomgevingen. Deze eigenschappen maken het portfolio interessant voor een breed publiek.