Lenovo als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

De geschiedenis van Lenovo begint in 1984, toen in China Legend Holdings werd opgericht. Dit bedrijf voert vanaf 2004 de merknaam Lenovo. Het merk heeft zich in de afgelopen tientallen jaren neergezet als leverancier van betrouwbare zakelijke hardware. De oplossingen zijn regelmatig bekroond door onafhankelijke experts.

Een belangrijke USP van de datacenteroplossingen van Lenovo is de zeer grote betrouwbaarheid. Lenovo-servers scoren reeds 7 jaar de hoogste notering in de ITIC Global Reliability-index qua uptime en betrouwbaarheid.

De populariteit van Lenovo.

Dit zijn de redenen.

Het belang van het datacenter neemt toe. De reden: big data is steeds vaker een van de belangrijkste drivers van de business. Datacenters zijn niet langer alleen de plek waar gegevens zijn opgeslagen, maar ook waar de business waarde uit die gegevens destilleert.

De oplossingen van Lenovo zijn niet alleen zeer betrouwbaar, maar ook uitstekend schaalbaar, zodat uw klanten moeiteloos meegroeien met hun workloads. Dankzij de grote verwerkingscapaciteit en doorvoersnelheden kunnen zij sneller reageren op marktontwikkelingen, en kunnen ze hun klanten nog beter van dienst zijn met vlot reagerende applicaties en websites. Kortom: de datamanagementoplossingen van Lenovo leggen de basis onder een succesvolle bedrijfsvoering en digitale transformatie.

De oplossingen van Lenovo.

Dit zijn de belangrijkste bouwstenen.

Lenovo ThinkSystem DM Series

Zoek je de juiste basis voor een krachtige en snelle zakelijke storageomgeving? Dan is ThinkSystem DM de aangewezen oplossing. Deze storagesystemen realiseren hoge performantie, superieure flexibiliteit en een eersteklas databeheer met toonaangevende NVMe-functies.

ThinkSystem DM biedt een uniforme oplossing voor bedrijven die zowel blok- als bestandsstorage nodig hebben en bevat geavanceerde mogelijkheden voor datamanagement. De oplossing is beschikbaar in verschillende All Flash- of Hybrid Flash-uitvoeringen en groeit probleemloos mee met de behoeften van jouw klant.

Lenovo ThinkSystem DE Series

ThinkSystem DE Series biedt krachtige prestaties tegen aantrekkelijke kosten. De oplossing beantwoordt naadloos aan de steeds veranderende zakelijke vereisten en is daardoor zeer interessant voor een brede doelgroep met de meest veeleisende enterprise-toepassingen, zoals databases, big data/analytics en videobewaking.

De All-Flash- en Hybrid Flash-arrays leveren de perfecte combinatie van prestaties en een interessant prijskaartje voor de verwerking van de belangrijkste gegevens van jouw klant.

Lenovo ThinkAgile

Het ThinkAgile-portfolio is opgebouwd uit end-to-end SDN-oplossingen. Bij deze oplossingen zijn servers, storage en networking ondergebracht in één flexibel, schaalbaar en centraal te beheren systeem. Lenovo ThinkAgile biedt op die manier kant-en-klare bouwstenen voor bijvoorbeeld een Nutanix, VMware- of Azure-omgeving.

Lenovo XClarity

Het beheer van een Lenovo-powered datacenter hoeft niet ingewikkeld te zijn. Lenovo XClarity geeft beheerders een gebruiksvriendelijk, centraal en grafisch dashboard voor de implementatie en het beheer van de Lenovo-oplossingen. Dankzij API’s en plug-ins kunnen beheerders eventueel gebruik blijven maken van hun vertrouwde beheersoftware.

De doelgroep van Lenovo.

Datamanagementoplossingen voor ieder type organisatie.

Het portfolio van Lenovo omvat oplossingen voor zowel het mkb als corporate organisaties. Bovendien passen de oplossingen in een brede reeks aan IT-infrastructuren, waaronder on-premises infrastructuren, hybride cloudomgevingen en multicloudomgevingen. Deze eigenschappen maken het portfolio interessant voor veel verschillende organisaties.