• 15 december 2022

BlueXP: het nieuwe beheerplatform van NetApp

NetApp heeft op haar jaarlijkse Insight event BlueXP™️ geïntroduceerd. Deze unified beheeromgeving is een revolutionaire stap in het vereenvoudigen van het beheer van hybride multicloud omgevingen.
NetApp heeft bij de ontwikkeling goed gekeken hoe de markt voor cloud, data en workloads zich ontwikkelt. Daarbij is gekeken naar de beloftes van de cloud en hoe organisaties dit nu toepassen. Het viel bij op dat na de sterkte opkomst en adoptie van cloud sinds 2010, inmiddels 89% van organisaties nu een multicloud strategie heeft. Hybride multicloud is de standaard geworden.

Verspreide data door over meerdere clouds

Ondanks de belofte van cloud waaronder eenvoudig beheer, beveiliging van data op slechts één plaats, duurzaamheid en besparingen op technologie en menselijke interactie is cloud voor veel organisaties toch een groeiende uitdaging. Door de veranderende manier van zakendoen, groei van datavolume, workloads en complexiteit, ziet NetApp dat data steeds meer verspreid is bij meerdere cloudproviders en gevangen is in meerdere data silo’s, er verschillende niveaus van beveiliging worden toegepast, er toenemende menselijke interactie nodig is om alles te beheren met op de koop toe oplopende kosten voor cloud.

Klanten vragen om een efficiënte, flexibele oplossing

Bedrijven zoals die van jouw klant vragen om eenvoudige, flexibele oplossing om al deze uitdagingen het hoofd te bieden en door te kunnen groeien met hun business. Met de beste diensten die vanaf overal kunnen worden uitgevoerd, tussen omgevingen kunnen schuiven zonder innovatie af te remmen, een verspreide maar centraal beheerde omgeving bestaande uit diensten die zijn geoptimaliseerd voor prestaties, compliancy en edge computing. Dit alles voor de laagste kosten en met aandacht voor duurzaamheid.

Met het nieuwe NetApp BlueXP™️ is dit vanaf nu mogelijk!

Wat betekent BlueXP voor jou?

Voor jouw klanten, waar data de belangrijkste asset van de organisatie is, of die transformeren naar een data-driven organisatie, is een degelijk, flexibel, veilig en alles-omvattend beheerplatform van fundamenteel belang om data en workloads optimaal beschikbaar te houden in hybride multiclouds en inzichten te hebben in de dynamiek en beveiliging ervan.

Vertrouw op data, met BlueXP

Als trusted advisor bied je NetApp BlueXP™️ aan waar klanten op hun data moeten vertrouwen. BlueXP™️ is niet alleen voor grote organisaties bedoeld, maar ook vooral voor alle organisaties die groeien. Of je BlueXP™️ nu wilt inzetten als beheertool om data-backup naar de cloud te vereenvoudigen, workloads van on-premises deels of geheel naar de cloud-provider van je keuze wilt overbrengen en wilt beheren, of beter inzicht wilt krijgen in het type data en privacy-gevoelige data voor AVG doeleinden wilt identificeren: BlueXP™️ bespaart tijd, geld en helpt mee data veilig te houden.

BlueXP als dienst

Goed om te weten dat je BlueXP™️ als dienst voor je klanten kunt verkopen. Of je kunt later additionele NetApp cloudoplossingen en gerelateerde diensten verkopen, wanneer de organisatie van je klant groeit. Met BlueXP™️ beheer je opslag, de gezondheid van de data-omgeving, beveiliging, toezicht, inzicht en mobiliteit van data en workloads als nooit tevoren.

Meer informatie

Wil je weten hoe je BlueXP kunt inzetten om je data-intensieve klanten verder te ontwikkelen?
Neem dan contact op met het NetApp team van TD SYNNEX, via 088-1334461 of mail naar netapp.nl@tdsynnex.com.

Terug naar Mediabibliotheek
  • Datamanagement