• 07 oktober 2021

Cloud-native infrastructure as-a-service

HPE Alletra

Ontsluit het ware potentieel van hybride cloud.

Biedt de data-infrastructure van uw klant soms onaangename verrassingen? Ongeplande downtime, upgrades en hogere kosten voor het beheer en ondersteuning? In een tijd dat data juist ROI moet opleveren, is het van belang dat uw klant kan profiteren van zijn investeringen in zijn datacenter in plaats van dat het juist steeds meer kopzorgen gaat kosten. HPE Alletra is de next step als het gaat om het vereenvoudigen van hybride cloud. Het is de nieuwste generatie van cloud-native data infrastructure, en wordt aangedreven door HPE’s Data Services Cloud Console.

Doorbreek de grenzen van de bestaande infrastructuur

Cloud heeft de standaard gezet voor flexibiliteit met on-demand toegang, elasticiteit van resources en kosten voor services op basis van daadwerkelijk gebruik. Applicaties en data profiteren van deze standaard, echter lopen organisaties nu tegen beperkingen aan met hun verouderde infrastructuur. Dit vraagt om modernisering. Een goede keuze is om HPE Alletra voor te stellen.

Met HPE Alletra kan uw klant:

  • Al zijn apps in de cloud draaien zonder compromissen
  • De cloudbeleving overal beschikbaar hebben
  • Zijn data mobiel krijgen daar waar dat nodig is
  • Optimaal profiteren van de public cloud
  • Zijn investeringen maximaliseren

HPE Alletra bestaat uit hardware en software. Het biedt organisaties een consistent, geautomatiseerde en workload geoptimaliseerde cloud-native data-infrastructure die via HPE Greenlake beschikbaar is ‘as a service’.

Wendbaarheid van de organisatie as-a-service

Voor u en uw klant biedt Alletra daadwerkelijk de next step om de organisatie een uitstekende infrastructuur te bieden om de business op te laten landen en uit te bouwen. Met eenvoudige implementatie, inrichting van Alletra op basis van intentie (provisioning van applicaties op schaal) en AI gestuurd, uiteraard met beheer vanaf elke locatie en indien gewenst te consumeren as-a-service, maximaliseert u de wendbaarheid van de organisatie van uw klant.

Van edge tot cloud en door besturing naar de cloud te verplaatsen, krijgt uw klant één consistente operationele ervaring met de snelheid van de cloud. Op- en afschalen is eenvoudig te orkestreren gedurende de hele levenscyclus, en werkt over alle Alletra’s van de organisatie, waar deze zich ook bevinden.

HPE Alletra draait elke toepassing, van traditioneel tot modern. Het omvat workload-geoptimaliseerde systemen om de juiste flexibiliteit en performance te bieden zonder de complexiteit van traditionele omgevingen. Hierdoor voldoet uw klant aan de SLA’s die gesteld worden met juiste prestaties, tolerantie en efficiëntie van elke toepassing.

Prestaties op afroep beschikbaar

Om toch wat cijfers te benoemen: Alletra biedt all-NVMe performance in slechts 4U met meer dan 2M IOPS om bijvoorbeeld  96 SAP HANA® nodes moeiteloos te laten draaien. Tot 100% beschikbaarheid van opslag, servers en virtuele machines is gegarandeerd door geïntegreerde HPE InfoSight met AI en ML.

Kiest uw klant voor A of B

We kunnen u nog veel meer over Alletra vertellen, over de ultieme security, onzichtbare updates, de betere efficiëntie van opslag ten overstaan van de competitie, geautomatiseerde ondersteuning, maar het belangrijkste van Alletra is de ROI vanuit één totaaloplossing, voor als uw klant bedrijfskritische applicaties en data op een betrouwbare manier naar de cloud wil brengen voor één cloud-native experience, met alle voordelen van dien. Dus de vraag is: kiest uw klant voor A van Alletra, of B van Behouden van de bestaande infrastructuur?

Enterprise-grade oplossing voor vernieuwende organisaties

De HPE Alletra 9000 is ideaal voor large-scale databases en containers en consolidatie. De Alletra 6000 is specifiek meer bedoeld voor databases, test/development, VM-farms en container farms.

Meer informatie? Kijk eens op http://hpe.com/storage/alletra of bel met het HPE team van Tech Data, via 088-1334000

Terug naar Mediabibliotheek
  • Cloudmigratie
  • Infrastructure