• 13 juli 2021
  • Author: Tech Data

Is uw klant voorbereid op een cyberaanval?

Databescherming is vandaag de dag zo belangrijk geworden, dat dit in de top van investeringen in 2021 staat van organisaties. De schaalgrootte waarop kwaadwillenden zich ongemerkt toegang tot data kunnen verschaffen, is ongekend. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen die data beschermt en alleen toegankelijk maakt voor personen die hiervoor toegangsrechten hebben. Dell EMC PowerProtect is een software defined beheeroplossing die data beschermt, automatisch onregelmatigheden en bedreigingen detecteert, dedupliceert en operationele flexibiliteit en IT governance biedt. Feitelijk alles wat een moderne organisatie nodig heeft.

Voordelen van PowerProtect

Ook uw klant werkt geheel of gedeeltelijk in de cloud en is gebaat bij een langdurige retentie en de veiligheid van een disaster recovery vanuit de cloud. Met Dell PowerProtect heeft u een geweldige oplossing in handen die hierin voorziet.
Maar veiligheid gaat verder: op gebied van governance biedt het niet alleen interne controle over bestandstoegang, maar helpt het ook als een extra verdedigingslaag tegen ransomware en malware. En als laatste: waar er discussies zijn over cloud en security, biedt Dell PowerProtect ook hier de oplossing door het Key Management Interop Protocol (KMIP) te ondersteunen. Hierbij worden sleutels on-premises opgeslagen en hebben kwaadwillenden er geen grip op.

Voor zijn op wat komen gaat

Het klinkt misschien dreigend, maar we zien allemaal dat zowel grote, als ook kleinere organisaties massaal worden gehackt. Data wordt geblokkeerd, werknemers kunnen niet meer werken, losgeld wordt geëist, en als het nog meer tegenzit, wordt de data te koop aangeboden of tegen de organisatie gebruikt. Uw klant moet niet zonder een goede databeveiliging willen werken. Dell EMC PowerProtect biedt naast de softwarematige beheeroplossing voor cloud en hybride dataomgevingen, ook een serie PowerProtect DD appliances. Hiermee levert u een turn-key oplossing voor uw klanten die een volgende generatie beveiligde dataopslag zoeken. Het biedt alle eigenschappen van snelle, veilige hybride datastorage met tot 4,8PB interne opslag en tot 14,8PB beheerde capaciteit met cloud.

Interoperabiliteit voor de bestaande omgevingen

Voor uw klanten met Kubernetes containers en workloads biedt Dell EMC goed nieuws: dankzij de samenwerking met VMware en aansluiting bij de Velero-community, biedt PowerProtect gegevensbescherming voor Kubernetes in on-premises en in-cloud workloads. Maar ook in VMware hybride cloudomgevingen en Tanzu toepassingen is data uitstekend beveiligd. Het werkt intuïtief, eenvoudig en geautomatiseerd en levert een enorme snelheidswinst op bij back-ups en herstelbewegingen.

Voordelen voor u, als reseller

Dell EMC PowerProtect biedt u als reseller de mogelijkheid om uw klanten snel en goed van dienst te zijn door hen van eenvoudige, snelle en moderne databeschermingsoplossing te voorzien. Zowel software-defined in cloud, multicloud en hybride omgevingen, als on premises en als kant-en-klare appliance in het rack is Dell PowerProtect een zeer efficiënt, snel en flexibel antwoord om cyberaanvallen en ransomware aanvallen voor te zijn en data te beschermen.

Meer informatie?

Bekijk de video of start een interactieve demo

Neem contact op met het Dell EMC team van Tech Data via 088-1334000 of mail naar dell@techdata.nl

Terug naar Mediabibliotheek
  • Datasecurity