• 07 juni 2022

Moderne storage voor cloud-native applicatieontwikkeling

Dell ObjectScale

Voor organisaties die graag hun ongestructureerde clouddata willen consolideren en applicatie-innovatie willen versnellen, biedt Dell sinds kort het nieuwe ObjectScale platform. Dit biedt enorme voordelen op gebied van containers en het orchestreren met Kubernetes: planning, load-balancing, self-healing, resource optimalisatie en meer: kortom: een complete eenvoudige en software-defined storage oplossing voor object storage. Laat ontwikkelaars bij uw klanten gebruik maken van Kubernetes API’s om CI/CD processen te ondersteunen. Met ObjectScale stelt IT infrastructure as-a-code beschikbaar en profiteert de organisatie van efficiëntere software ontwikkeling.

Deployment is eenvoudig

Door ObjectScale te deployen op VMware vSphere met Tanzu, of op Red Hat OpenShift, wordt enterprise-klasse object storage voor gecontaineriseerde omgevingen beschikbaar gesteld. Bovendien wordt S3 innovatie eenvoudig toepasbaar voor ontwikkelaars en kunnen bestaande applicaties eenvoudiger gemoderniseerd worden, en nieuwe applicaties direct cloud-native worden ontwikkeld in de taal die de ontwikkelaars reeds kennen.

Security goed geregeld

ObjectScale gaat veilig met data om, en zorgt er ook actief voor dat dit ook voor kwaadwillenden onbereikbaar blijft. Door de data vast te leggen volgens het WORM model, is de data niet te veranderen door onbevoegde personen of bronnen. Bovendien is de ‘data-in-ruste’ encryptie ervoor om ongewenste toegang te blokkeren en zorgt de Global Identity and Access Managment ervoor dat ‘wie’ ‘welke’ actie mag uitvoeren, op ‘wiens’ resource, en onder ‘welke condities’.

Voor wie is ObjectScale bedoeld?

Waar data moet werken voor organisaties, er inzichten en acties uit moeten worden gehaald, en zij containers en Kubernetes adopteren om next-gen apps te draaien, moet ook een moderne storage infrastructuur beschikbaar zijn, die in lijn is met de wensen en eisen van ontwikkelaars en IT. Waar data exponentieel toeneemt is het niet langer wenselijk dat data, de storage-omgeving en applicatieontwikkeling los worden benaderd. Voor Cloud-native initiatieven bij uw klant, biedt Dell EMC met ObjectScale S3 compatible, Kubernetes compliant object storage die naadloos integreert met CI/CD pipelines dé oplossing waar organisaties om vragen. Schaalbaar, veilig, betrouwbaar en ondersteund met additionele services van Dell EMC.

Maak kennis met een gratis trial tot 30TB, of bekijk de infographic.

Voor order- en leveringinformatie, neem contact op met het Dell team van Tech Data, via telefoonnummer: 088-1334000

Terug naar Mediabibliotheek