• 10 juni 2021

Pak door met hyperconverged infrastructure 2.0

Traditionele HCI is geweldig natuurlijk. Met het virtualiseren van alle elementen uit de infrastructure wordt tijd en geld bespaard én het zorgt voor optimale bedrijfscontinuïteit van de organisatie. Het is een ideale architectuur die het eenvoudig maakt om de compute- en storageinfrastructure te implementeren, te beheren, te upgraden en op te schalen.

Maar met veranderende businessmodellen is meer nodig. IT moet werken voor organisaties en de strategie ondersteunen. Daarvoor is een snellere time-to-market nodig, maar ook het ‘brandjes bestrijden’ in de IT omgeving hoort daar niet meer bij en moet stoppen. Het is dus tijd om een betere HCI omgeving te hebben die bedrijfskritische applicaties en gemengde workloads optimaliseert en volledig ondersteunt.

HPE stelt dHCI voor

dHCI simplificeert infrastructure radicaal voor applicaties door HCI zonder beperkingen beschikbaar te stellen. Het is intelligent en eenvoudig: geautomatiseerd en on-demand met volledige stack-intelligentie en op beleid gebaseerde automatisering voor VM-gericht beheer.

Daarbij is dHCI zeer veerkrachtig en flexibel met 99,9999% beschikbaarheid en met een zeer hoge performance. Dit is wat organisaties zoeken. Low-latency voor alle bedrijfskritische applicaties waar de organisatie op moet vertrouwen, efficiënt en schaalbaar. Eveneens biedt dHCI in HPE’s Nimble opslag dHCI de cloudervaring waar organisaties afgelopen jaar uitgebreid ervaring mee op hebben gedaan en die nu steeds vaker als de nieuwe standaard geldt. Via HPE Greenlake is HPE Nimble dCHI te leveren as-a-service met maandelijkse betaling naar gebruik.

Kortom: er is inderdaad noodzaak om voor HCI 2.0 te gaan en HPE dHCI te implementeren bij uw klanten. Het levert de voordelen van geïntegreerd beheer en biedt VM-centrische organisaties hogere beschikbaarheid, betere performance en flexibiliteit die de nieuwe strategie van organisaties ondersteunt.

Maar wat levert HPE dHCI in de dagelijkse praktijk op?

Organisaties die afgelopen jaar gedwongen door de situatie zichzelf hebben moeten aanpassen, ervaarden uitdagingen in het beschikbaar houden van de dienstverlening vanuit een virtuele kantooromgeving. Dit bracht sommige organisaties ertoe om over te schakelen van cloud naar meer betrouwbare HPE Nimble Storage dHCI om snellere toegang op afstand te verkrijgen. Daarbij werd de soms onvoorspelbare werkbelasting goed ondersteund en kosten beheerst. Met inzet van Nimble dHCI wordt al gauw 50% snellere app-provisioning bereikt, VDI prestaties met 2x verhoogd, de efficiëntie met 70% verbeterd en de bedrijfskosten met 50% verlaagd.

Ook na de pandemie wordt er geprofiteerd van de voordelen van HPE Nimble dHCI, waar organisaties de sterk verbeterde performance, flexibiliteit en kostenbesparing op hun infrastructuur graag willen continueren, zoals dit hen afgelopen jaar in een ongekende situatie heeft geleerd en geholpen.

Wees problemen voor, met HPE InfoSight

HPE Nimble Storage dHCI integreert InfoSight voor voorspellende analyses en diagnoses van de infrastructuur, dankzij de meeste geavanceerde AI modellen. Door gebruik te maken van cloud-gebaseerde machine learning die wereldwijd wordt gevoed met informatie over bedreigingen, betekent dit het het einde van interrupties in de infrastructuur die de operatie kunnen lamleggen.

Eenvoudige implementatie in bestaande infrastructuur

Overstappen naar HCI betekent bij andere leveranciers vaak dat de huidige serverinvesteringen direct afgeschreven worden. Bij HPE niet: ​​voeg gewoon HPE Nimble Storage en dHCI-software toe aan bestaande HPE-servers en in minder dan 15 minuten heeft u de infrastructuur geüpgraded naar gedesaggregeerde HCI. Het is snel, naadloos en uw klant verliest geen cent op zijn investering. De organisatie profiteert daarna direct van always-on clouddataservices die een echte hybride cloudervaring mogelijk maakt, en van continue bewaking van opslag tot VM’s. Beheer alles met VM-centrische bewerkingen in VMware vCenter en blijf up-to-date via upgrades met één klik. En Nimble dHCI is beschikbaar als as-a-service van HPE GreenLake.

Meer weten? Neem contact op met het HPE team van Tech Data, bereikbaar via 088-1334010

Of via hpe@techdata.nl

Terug naar Mediabibliotheek
  • Infrastructure