• 07 september 2021

Zet data-uitdagingen om in kansen met het Intelligent Data Platform van HPE

Een intelligent data platform stimuleert en helpt organisaties om de datagestuurde transformatie door te maken en hier succesvol mee te zijn. HPE helpt u met haar Intelligent Data Platform door applicaties op een intelligente manier te verbinden met infrastructuur. Daarmee kan de organisatie innoveren met data en IT met het beleid. Dit alles beschikbaar met een naadloze en uniforme cloudervaring.

Meer doen met minder, maar met intelligentie

Cloud-based organisaties zijn afgelopen jaren bewezen succesvoller gebleken. Het is nu tijd om door te pakken en de intelligentie het werk te laten doen en te profiteren van data binnen de organisatie. Het HPE Intelligent Data Platform biedt uw klanten AI gestuurde intelligentie. Cloud Data services, Cloud Infrastructure Services en Cloud-Native Data Infrastructure profiteren van  vereenvoudigd beheer en bescherming van data, die de IT organisatie van uw klant tijd en geld bespaart.
Eenvoudige, repeterende en taken op gebied van beheer en beveiliging van data zijn geholpen met AI geautomatiseerde sturing en die de beschikbaarheid van relevante data versnelt.

Wat betekent dit voor uw klant?

Het Intelligent Data Platform van HPE levert flexibiliteit, kostenbesparing en modernisering van de organisatie op. Uw klant is nooit meer ‘underscaled’: wanneer de organisatie groeit, of tijdelijk meer capaciteit nodig heeft, schaalt de IT van uw klant automatisch op wanneer het nodig is, en af wanneer de druk op IT resources afneemt. Met het OPEX model van HPE Greenlake kan uw klant bovendien de investeringen overslaan en maandelijks betalen naar gebruik.

Direct voordeel voor consumenten en leveranciers

Door het implementeren van het HPE Intelligent Data Platform en de relevante data beschikbaar te stellen aan bestaande en nieuwe applicaties via de cloud, kunnen nieuwe oplossingen en diensten beschikbaar worden gesteld die de klanttevredenheid en relevantie vergroten. De Customer experience wordt verbeterd, de time to market wordt versneld, de flexibiliteit vergroot en de concurrentiepositie versterkt.

Hoe implementeert u het Intelligent Data Platform van HPE

Het voordeel is dat er nagenoeg geen beperkingen van HPE producten zijn die binnen het Platform worden gebruikt. Dat biedt het voordeel om reeds aanwezige investeringen bij uw klant binnen het platform te betrekken. Zowel HPE Nimble, InfoSight, Cloud Volumes, Apollo, StoreOnce en Primera werken samen en bieden de intelligentie die uw klanten verder helpt in hun transitie naar de datagedreven business. Technologieën van VMware, Veeam, Scality Ring, maar ook SAP en Oracle en SQL worden allemaal ondersteund.

Meer weten?

Bekijk de pagina van HPE Intelligent Data Platform. Of neem vrijblijvend contact op met het HPE team van Tech Data (HPE@techdata.nl) en bespreek de businesscase van uw klant. Tech Data helpt u met advies, levering en installatie op de locatie van uw klant.

Terug naar Mediabibliotheek
  • Datamanagement