Alle datakennis.

In jouw achterzak.

Partners verkopen nog vaak losse data-oplossingen. Maar organisaties hebben tegenwoordig vooral behoefte aan een strategische partner. Een die het geheel overziet en bijdraagt aan de juiste datastrategie. Die materie is niet altijd eenvoudig. Daarom vinden we het onze verantwoordelijkheid om partners goed op te leiden. We voorzien je daarom van diepgaande kennis, waarmee je jezelf kunt ontwikkelen tot een kundige dataspecialist.

 • Sales enablement-trainingen.

  Zodat je zoveel mogelijk verkopen realiseert.

 • Technische trainingen.

  Om de implementatie van een data-infrastructuur te vereenvoudigen.

 • Events.

  Om bij te blijven met alle ontwikkelingen.

Waarom TD SYNNEX Academy.

Dit is wat wij bieden.

 1. Scherp inzicht in de behoefte.

  Het leveren van datadiensten is voor organisaties vaak niet eenvoudig. Hoe ziet de ideale data-omgeving eruit? Wat zijn precies de uitdagingen? Welke oplossingen passen het beste bij de beoogde doelen? Wat bij de een goed uitpakt, is bij de ander een heilloze weg. Daarom helpen wij je met het opstellen van een strategie.

 2. Meer dan technologie.

  Datagerelateerde diensten houden zoveel meer in dan technologie. Mensen en processen zijn minstens zo belangrijk. Ook het belang van wet- en regelgeving groeit. Dankzij onze trainingen kun je al deze aspecten meenemen in jouw dienstverlening richting jouw klant.

 3. Holistische aanpak.

  Datadiensten zijn meer dan simpelweg enkele sterke oplossingen implementeren. Een silver bullet bestaat niet. Een holistische benadering en uitgekiende strategie zijn cruciaal. De klant beschouwt je hierin als raadgever. Dat betekent dat je de businesscase goed moet overbrengen. TD SYNNEX Academy bied je alle benodigde trainingen om deze rol te vervullen.

Deepdive in datadiensten.