Krijg inzicht in de strategie van jouw klant

Transformatieve business vraagt om de juiste, flexibele hardware. Bevindt jouw klant zich in retail, of juist in productie? Of in de zorg of in educatie? Wordt er veel ingezet op virtualisatie en moeten er wisselende hoeveelheden data getransporteerd, verwerkt en snel beschikbaar worden gesteld aan de gebruiker of aan processen? Wat is de businessstrategie van de organisatie van jouw klant? Het kan zomaar zijn dat de business van morgen, over een jaar is ingehaald door wat er in de markt gebeurt. Je kunt als trusted advisor een grote rol spelen door de juiste vragen te stellen om tot een goed advies te komen.

Investeren of pay-per-use?

Onze vendoren bieden alle oplossingen die nodig zijn om bestaande business op een efficiënte manier te transformeren en dit te faciliteren in een data-gestuurde, flexibele, veilige en efficiënte infrastructuur. Servers, storage en netwerkoplossingen moeten op elkaar afgestemd zijn om tot de beste performance te komen. Daarbij moet de ROI inzichtelijk zijn zodat jouw klant een weloverwogen beslissing kan nemen. Investeren in apparatuur? Er zijn ook initiatieven van onze vendoren die Pay-per-use als afrekenmodel hebben. Ook onze eigen Tech-as-a-Service biedt handvatten om de kosten van het datacenter te beperken en per maand te betalen voor het gebruik ervan.

Trends in data-infrastructuur omgevingen volgens Gartner

Deze trends kunnen je helpen om tot een juist advies te komen voor jouw klanten.

JUST-IN-TIME INFRASTRUCTUUR

De snelheid waarmee infrastructuur kan worden ingezet wordt net zo belangrijk als het plaatsen van de juiste infrastructuur op de juiste plek – co-locatie, datacenter, aan ’the edge’ en meer. Dit is het idee achter just-in-time infrastructuur. Het kan je onderscheiden om een korte lever- en implementatietijd te garanderen, waarmee jouw klant sneller kan profiteren.

DIGITAL NATIVES

Digital-native bedrijven zijn bedrijven die de openbare cloud en andere digitale mogelijkheden vanaf het begin onderdeel van hun bedrijfsmodel hebben gemaakt, zoals toepassingen voor het delen van ritten of digitale maaltijdbezorgdiensten. Het zal niet bij elke organisatie of branche passen, maar als dit onderdeel is van de strategie, moet je hier in jouw advies rekening mee houden.

SAMENVLOEIING VAN BEHEERTOOLS

Deze trend geeft de noodzaak weer om het groeiende aantal beheer- en monitoringstools -van IT – servicebeheer(ITSM) tot kunstmatige-intelligentieactiviteiten (AIOps) en meer – samen te brengen in één enkele, uitgebreide tool. Een dergelijke integratie is onmisbaar bij de adoptie van composable-technologieën, waardoor componenten van systemen en gegevens sneller en gemakkelijker kunnen worden gecombineerd.

DATAPROLIFERATIE

Data zal zich blijven vermenigvuldigen in variëteit, snelheid en volume. Naarmate bedrijven hun inspanningen voor het verzamelen en bewaren van gegevens blijven uitbreiden, zal er een belangrijke rol zijn bij het begeleiden van het beleid rond verwerking, opslag en wettelijke vereisten van bedrijfsgegevens. Neem dit mee in de oplossingen die je adviseert en die hierin ondersteunen.

ZAKELIJK INZICHT

Er is een IT-talentkloof zichtbaar in de snel veranderende IT technologie die nieuwe vaardigheden vereist. Organisaties zijn op zoek naar IT personeel met een deels zakelijke achtergrond in plaats van een strikt technische opleiding. Van belang voor jou is dat je dezelfde taal spreekt als jouw klant en samen goed de strategie doorneemt, deze begrijpt en hierop de juiste oplossingen adviseert die de business ondersteunen.

Wij helpen je graag verder

TD SYNNEX helpt je tot de beste keuze te komen voor modernisering van het datacenter van jouw klant. Heb je de workloads, hoeveelheid en type data en het groeiscenario van jouw klanten inzichtelijk? Dan ben je al een heel eind op de goede weg en adviseren wij je graag verder. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 088-1334000 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij vertellen u graag meer.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • * Dit veld is verplicht..

  • Wij verwerken uw gegevens conform onze privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.